Α' ΕΠΣ Χανίων

"Εσπασε" το φράγμα των 100 βαθμών

Το φράγμα των 100 βαθμών "έσπασε" το ΣΥΝΚΑ μετά την εμφατική νίκη με 7-1 που πέτυχε απέναντι στη Σπάθα. 

Από νωρίς κρίθηκε το παιχνίδι στις Μουρνιές, με το ΣΥΝΚΑ να προηγείται με 3-0 στο ημίχρονο. Σκόρερ του 1-0 στο 7' ο Βεστάκης από σέντρα του Βαρδάκη κι αφού δε μπόρεσε να κάνει το 2-0 στο 10' ο ίδιος παίκτης (είχε δοκάρι), αυτό το πέτυχε τελικά στο 15' ο Βαρδάκης μετά από γύρισμα του Σοφούλη. Στο 27' ο Μποτωνάκης με ατομική ενέργεια και ωραίο "τσίμπημα" της μπάλας προ του Τσαβαρή έκανε το 3-0.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος όταν από κόρνερ του Μποτωνάκη ο Κυτράκης σημείωσε το 4-0 στο 50', με τον τελευταίο να σκοράρει στο 58' με σουτ, το 5-0.  Ο Βεστάκης έκανε το 6-0 στο 70' με ατομική του προσπάθεια, ενώ από τα δικά του πόδια έγινε και το 7-0 πέντε λεπτά αργότερα μετά το στρώσιμο της μπάλας από τον Μποτωνάκη.

Το γκολ της τιμής για την Σπάθα πέτυχε στο 80' με σουτ ο Ανδρέας Νικολακάκης, διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βροντάκης, Ταταράκης (46' Γιακουμάκης), Βαρδάκης, Βουρβαχάκης, Καρβουνιάρης (57' Τριμίντζιος), Ζντραβκοβιτς (65' Μαστραντωνάκης), Κυτράκης, Μποτωνάκης, Σοφούλης (65' Γανωτής), Ψαράκης, Βεστάκης

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ροδοκανάκης, Γλεντουσάκης, Αράμποβ, Νεκ. Βαρουξάκης, Ανδρ. Νικολακάκης, Ι. Βαρουξάκης, Κουδέρης (46' Ανδρεάκης), Μετόντιεφ (46' Παπαδοκωνσταντάκης), Αποστολάκης (55' Μακράκης), Ρεθεμνιωτάκης (70' Πουρσανίδης)