Α' ΕΠΣ Χανίων

Σταμάτησε το απίθανο σερί 26 αγώνων του ΣΥΝΚΑ!

Ο Απόλλων έγινε η πρώτη ομάδα στη φετινή σεζόν που σταμάτησε το ΣΥΝΚΑ επιθετικά, μετά το τελικό 0-0 των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο στις Μουρνιές.

Η ομάδα του Αη Γιάννη σταμάτησε παράλληλα και το νικηφόρο σερί 11 παιχνιδιών (12η αγωνιστική-22η) των πρωτοπόρων το οποίο επέκτειναν κατά ένα αγώνα από το προηγούμενο (1η αγωνιστική-10η) στο οποίο είχε βάλει φρένο ο Γρανίτης τότε, την 11η αγωνιστική αποσπώντας και αυτός ισοπαλία 1-1 στις Μουρνιές. Άλλωστε, οι δύο αυτές ομάδες είναι οι μοναδικές που έχουν καταφέρει να σταματήσουν φέτος το ΣΥΝΚΑ και μάλιστα μέσα στην έδρα του.

Στο επιθετικό κομμάτι το ΣΥΝΚΑ είχε καταφέρει να σκοράρει και στα 26 παιχνίδια του μέχρι τώρα συνολικά 89 γκολ, δηλαδή κάτι παραπάνω από τρία γκολ ανά ματς. Τα 77 από αυτά ήταν σε 22 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ακόμα 12 προέρχονται από τις 4 αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Συνεπώς, έτσι παρά τις ευκαιρίες στο ματς με τον Απόλλωνα και τα δύο δοκάρια, έλαβε τέλος αυτό το απίθανο σερί του ΣΥΝΚΑ τόσο στα νικηφόρα παιχνίδια, όσο και στο σκοράρισμα.