Ίκαρος Μουρνιών

Επιστροφή "Νάνι" μετά από 4,5 χρόνια

Ο Ίκαρος ξεκίνησε δυναμικά τις κινήσεις του για τη νέα σεζόν καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δασκαλάκη ή τον γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα των Χανίων και ως "Νάνι", ο οποίος μετά από 4,5 χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ικάρου. Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Πασακακίου στα μέσα της περιόδου 2013-2014 για το ΙΝΚΑ με το οποίο πανηγύρισε μία άνοδο από τη Β' Κατηγορία (2014) και ένα πρωτάθλημα στην Α' (2016). Στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο στη Β' Κατηγορία και με τον Γρανίτη (2017) στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος.

Η ανακοίνωση του Ικάρου έχει ως εξής:

Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Δασκαλάκη (Νάνι) μετά από 4,5 χρόνια στην ομάδα μας είναι γεγονός. Ήταν Δεκέμβριος του 2013 όταν έφυγε για το ΙΝΚΑ (τότε) και τη Β' Κατηγορία όπου βοήθησε σημαντικά στην άνοδό του στην Α' Κατηγορία.

Παρέμεινε 2,5 χρόνια κατακτώντας και το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας το 2016, κερδίζοντας μάλιστα και μία θέση εκ των αρχηγών αλλά δεν ακολούθησε την ομάδα στη Γ' Εθνική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι μετακομίζει στην Αγία Μαρίνα για λογαριασμό του Γρανίτη  και παίρνει ένα ακόμα πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας την περίοδο 2016-17  .
Παρέμεινε και την επόμενη χρονιά (2017-18) στην Αγιά Μαρίνα, καθιερώθηκε γρήγορα και εκεί ως ένας από τους αρχηγούς του Γρανίτη ξεπερνώντας μάλιστα τις 35 συμμέτοχες και σκοράροντας 7 φορές αν και αμυντικός.

Μιλάμε για ένα πραγματικό… εργαλείο στην αμυντική γραμμή, ένα “γρανάζι” για όλες τις δουλειές. Κόβει, πασάρει, ανεβαίνει στην επίθεση με εντυπωσιακό διασκελισμό, ξέρει μπάλα, ένας ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε. Όσο για τον χαρακτήρα του, τα λένε όλα τα περιβραχιόνια που φόρεσε όπου και αν αγωνίστηκε.

Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του πέραν της υπόσχεσης που έδωσε όταν αποχωρούσε, είναι η φιλία του με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και πρώην συμπαίκτες του καθώς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας και αδερφός του Αποστόλης Δασκαλάκης.

Έτσι ξανασμίγουν τα αδέρφια έπειτα από 13 χρονιά αφού την τελευταία χρονιά που συνεργάστηκαν ήταν την περίοδο 2005-06 σαν συμπαίκτες στην ομάδα μας. Καλώς όρισες "Νάνι" να είσαι υγιής και εδώ που τα λέμε σου πάνε καλύτερα τα μαυροκόκκινα!