Ίκαρος Μουρνιών

Φλεμετάκης: Δείξαμε τις δυνατότητές μας σαν ομάδα

Ο Ίκαρος ολοκλήρωσε ιδανικά την παρουσία του στην Α' Κατηγορία με την παραμονή να σφραγίζεται λίγο πριν το τέλος της περιόδου.

Ο Σταμάτης Φλεμετάκης μίλησε στο athlitiko, τονίζοντας ο Ίκαρος έδειξε τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα ειδικότερα στον δεύτερο γύρο με την πολύ καλή πορεία που χάραξε και το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Όσο για το πρωτάθλημα το χαρακτήρισε αρκετά δυνατό και ποιοτικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ δυνατό και αρκετά ποιοτικό. Η καλύτερη ομάδα πήρε τον τίτλο και εύχομαι τα καλύτερα στο ΣΥΝΚΑ για την νέα χρονιά.

Η πορεία του Ικάρου ήταν αμφιλεγόμενη, κάναμε έναν καλό πρώτο γύρο αλλά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος νομίζω δείξαμε τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα και ουσιαστικά κάναμε πορεία πρωταθλητισμού για να καταφέρουμε να "σωθούμε". Το κυριότερο όμως ήταν ότι παρ' όλο το άγχος που είχαμε καταφέραμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο

Για την επόμενη χρονιά είναι δύσκολο να ειπωθεί ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ τόσο το δικό μας όσο και των άλλων ομάδων για να ξέρουμε που ακριβώς βρισκόμαστε. Σ' αυτό το επίπεδο 1-2 μεταγραφές είναι ικανές για να αλλάξουν ολόκληρη τη χρονιά. Το σίγουρο όμως είναι ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά από την αρχή του πρωταθλήματος για να μπορούμε να βάλουμε τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλό καλοκαίρι σ' όλους.