Γρανίτης

Παιχνίδια, απονομές και ψησταριά στη γιορτή της ακαδημίας (pics)

Με γιορτινό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ακαδημία του Γρανίτη, στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (30/6) στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα παιχνίδια και εκπλήξεις που είχαν προγραμματίσει από νωρίς οι ιθύνοντες της ομάδας. Πραγματοποιήθηκαν λοιπόν παιχνίδια 3Χ3 σε μικρό χώρο μεταξύ των παιδιών, φιλικό ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, ενώ υπήρξε και ένας ειδικός διαγωνισμός με εκτελέσεις πέναλτι για τις μαμάδες που έδειξαν τις ικανότητές τους και μέσα στο γήπεδο.

giorti.jpg1

giorti.jpg2

Παράλληλα έγιναν απονομές στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν σ' όλη τη διάρκεια της περιόδου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ψησταριά την οποία επιμελήθηκε ο ακούραστος εργάτης των ομάδων της Αγίας Μαρίνας, Χρήστος Φασαράκης. Ο Γρανίτης εύχεται σ' όλα τα παιδιά και τους γονείς καλό καλοκαίρι και δίνει το ραντεβού για τη νέα χρονιά σε λίγους μήνες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Άλλη μία χρονιά έλαβε τέλος στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Γρανίτη. Στη γιορτή (σ.σ. 30/6) που έγινε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας υπήρξαν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Εκτός από τις απονομές των μικρών αθλητών, υπήρξε πολύ ποδόσφαιρο για παιδιά και γονείς. Αγώνας 3Χ3 για τα παιδιά, αγώνας μεταξύ γονέων με παιδιά και διαγωνισμός πέναλτι από μαμάδες. Η γιορτή έκλεισε με μπάρμπεκιου που επιμελήθηκε ο Χρήστος Φασαράκης. Ευχόμαστε σ' όλα τα παιδιά και τους γονείς καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

giorti.jpg3

giorti.jpg4