Γρανίτης

Αποχωρεί από τα Χανιά ο Παπαδόπουλος - Τι δηλώνει για τον Γρανίτη

Αποχωρεί από την πόλη των Χανίων μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας ο αμυντικός του Γρανίτη Γιάννης Παπαδόπουλος με προορισμό και πάλι την γενέτειρά του, την Αλεξανδρούπολη.

Σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με το athlitiko γνωστοποίησε την απόφασή του, καθώς ένα πρόβλημα υγεία δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Γρανίτη. Ο Παπαδόπουλος εκφράζει τις ευχαριστίες του στο σύλλογο της Αγίας Μαρίνας για την άρτια συνεργασία τους και τις φιλίες που απέκτησε με τους παίκτες του Γρανίτη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κλείνοντας αφήνει ένα μικρό "παράθυρο" επιστροφής του απ΄ την νέα σεζόν και πάλι στα Χανιά.

Αναλυτικά η επιστολή του στο athlitiko έχει ως εξής:

Μετά από 4 χρόνια όπου αγωνίστηκα στον Γρανίτη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι μου έχουν φερθεί εξαιρετικά όλο αυτό τον καιρό, καθώς και τους συμπαίκτες - αδερφούς, τους οποίους απέκτησα μέσω του κοινού μας αγώνα αυτά τα χρόνια. Αποχωρώ από τα Χανιά για λόγους υγείας που δε μου επιτρέπουν να αγωνιστώ. Γυρίζω στην Αλεξανδρούπολη από την οποία είχα έρθει στα Χανιά και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να επιστρέψω την επόμενη σεζόν.  

Γιάννης Παπαδόπουλος.