Γρανίτης

Η συγκινητική αφιέρωση των παικτών του Γρανίτη

Με έναν ξεχωριστό τρόπο ο Γρανίτης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα δύο παιδιά από την Αγία Μαρίνα που τραυμαστίστηκαν σε τροχαίο στο Δαράτσο πριν από δέκα μέρες, τον νυν ποδοσφαιριστή του Μανώλη Κυριακάκη και τον πρώην Λεωνίδα Νικολουδάκη.

Στο πλαίσιο του αγώνα με το ΣΥΝΚΑ το περασμένο Σάββατο (31/3) στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας είχε αναρτηθεί ένα πανό δίπλα στους δύο πάγκους το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά "Μανώλη-Λούη η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας, σας περιμένουμε κοντά μας!"...

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Γρανίτης πέτυχε το δικό του γκολ λίγο πριν το ημίχρονο με τον Κώστα Κοκάκη όταν μείωσε σε 2-1, ο οποίος αμέσως μετά έτρεξε να αφιερώσει το τέρμα του, μαζί με τους συμπαίκτες του στον πάγκο, παίρνοντας μάλιστα τη φανέλα του Κυριακάκη με τον αριθμό 2 την οποία έδειξε με χαρακτηριστικό τρόπο δίπλα στο πανό.

Πάντως τα νέα είναι ευχάριστα και για τον Μανώλη Κυριακάκη πλέον με βάση όσα μεταφέρουν πρόσωπα της ομάδας και συγγενικά του πρόσωπα για την κατάστασή της υγείας του.

Screenshot 20180402 221529

20180402 222255Ακολουθεί το βίντεο του αγώνα με την αφιέρωση από τη ΝΕΑ Τηλεόραση: