Γρανίτης

Ανέβηκε στην 4η θέση με Μαυρεδάκη

Στην 4η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Γρανίτης μετά την εκτός έδρας νίκη που κατάφερε να πετύχει στο Κολυμπάρι με σκορ 1-0 επί των Ροδωπού.

Παρά το "φτωχό" σκορ, το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις. Ειδικότερα, ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και δύο αποβολές στο δεύτερο στο οποίο σημειώθηκε κιόλας το γκολ των φιλοξενουμένων.

Ο Πάτα είχε την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 30', όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι του Μελισσινού για να βρει το ημίχρονο τις δύο ομάδες στο 0-0. Τελικά, ο Μαυρεδάκης ήρθε να σκοράρει στο 60' για τον Γρανίτη ενώ στη συνέχεια υπήρξαν δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα.

Ο Καγλατζής με δεύτερη κάρτα αποβλήθηκε στο 70' για διαμαρτυρία, ενώ στο 85' ο Μέμα πήρε επίσης τον δρόμο για τα αποδυτήρια, δεχόμενος ακόμα μία κόκκινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα.

Από τον Γρανίτη αφιερώνουν αυτή τη νίκη στον επιθετικό της ομάδας, Αντώνη Περράκη που υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς του και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Σταυρουλάκης, Παπαδάκης, Μαλαξιανάκης, Καλογεράκης, Στυλιανουδάκης, Ρουστέμι (46' Α. Παπαδημητρίου), Πάτα, Τσαβαρής, Μέμα, Γ. Παπαδημητρίου

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Μπουρμπάκης, Κατσαρός, Δασκαλάκης, Καγλατζής, Κουλάκης, Μαυρεδάκης (90' Κουτυλάκης), Μιχ. Περράκης (65' Κυριακάκης), Στρατουδάκης, Κοκάκης (75' Μπεριάδης), Πατρικάκης