Γρανίτης

Τρεις μεταγραφές, δύο αποχωρήσεις ανακοίνωσε ο Γρανίτης

Σε σημαντική ενίσχυση προχώρησε ο Γρανίτης λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Από τον γειτονικό ΑΟΑΜ θα αγωνίζεται στον Γρανίτη πλέον ο Χρήστος Χατζηνικολάου, καθώς και ο Οδυσσέας Δημητρίου μετά την παρουσία τους στις ομάδες Υποδομής των Πλατανιά και ΑΟΧ, του Αστέρα Μανολιόπουλου και της Δόξας μέχρι πρότινος. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η προσθήκη του Αλέξανδρου Λουκόπουλου ο οποίος τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα των Κεραμειών, ενώ παλαιότερα ήταν και στον Πανακρωτηριακό με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2010.

Τέλος, επίσημη μορφή δόθηκε στη λύση της συνεργασίας με τον Νικηφόρο Μαυρεδάκη ο οποίος εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ενταχθεί στον Χάλη, καθώς και του Μιχάλη Μπαμπουνάκη που αναζητεί τον επόμενο προορισμό του και βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Β' Κατηγορίας σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο μέσος Χρήστος Χατζηνικολάου από τον ΑΟΑΜ την δεύτερη ομάδα της Αγίας Μαρίνας και ο επιθετικός Οδυσσέας Δημητρίου από τη Δόξα Παχιανών είναι οι δυο χειμερινές προσθήκες του Γρανίτη. Ταυτόχρονα παίκτης του Γρανίτη και επίσημα ειναι ο Αλέξανδρος Λουκόπουλος ο οποίος έκανε προπονήσεις με την ομάδα μας από τον Νοέμβρη προερχόμενος από την ομάδα των Κεραμειών. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να έχουν υγειά και καλή συνέχεια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Παρελθόν για το σύλλογο αποτελούν οι Μαυρεδάκης Νικηφόρος και Μπαμπουνάκης Μιχάλης. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια
στις επόμενες ομάδες τους.

Το Δ.Σ

xatzinikolaou