Άρης Σούδας

Χωρίς σκορ στη Σούδα

Χωρίς γκολ (0-0) τελείωσε το παιχνίδι στη Σούδα ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Κρητικό Αστέρα για την 11η αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα για να μείνει έτσι αυτό το 0-0. Στην 7η θέση υποχώρησε ο Άρης με 19 βαθμούς, ενώ έναν πιο πίσω είναι ο Κρητικός.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία, με τον Μπαρτζίδη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Ροκάκη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, όμως ο Μπουρδαντωνάκης σε ετοιμότητα έδιωξε την μπάλα.

Ο Άρης απείλησε προς το τέλος του ημίχρονου και είχε τη δική του μεγάλη φάση σε φάουλ του Στρατουδάκη το οποίο κατέληξε στο δοκάρι του νεαρού γκολκίπερ του Κρητικού για να παραμείνει το τελικό 0-0.

Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Βροντάκης, Σούλιαρης, Στεφανίδης, Νικολακάκης, Βολάνης, Μπακογιάννης, Στρατουδάκης (70' Φέζγκα), Κακαβελάκης (35' λ.τρ. Λίκα), Αρτσιδάκης (85' Παπάζογλου), Τσέκοφ (75' Κ. Τερεράκης), Μιχαλόπουλος

Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Μπουρδαντωνάκης, Σίνος, Μαστραντωνάκης, Χαραλαμπάκης, Σάμπα, Ασημακόπουλος, Χατζημαρινακης (80' Γαρυφαλής), Νικητόπουλος (55' Σκούρτης), Ντούπη (75' Κοκάκης), Μπαρτζίδης (65' Μιχ. Μεγαλακάκης), Ροκάκης