Απόλλων

Βεργανελάκης: Στόχος της ομάδας ο πρωταθλητισμός

Για την πολύ καλή πορεία και την κατάληψη της 3ης θέσης του Απόλλωνα -η καλύτερη στην ιστορία του- μίλησε στο athlitiko ο τεχνικός της ομάδας Μάνος Βεργανελάκης.

Ο έμπειρος προπονητής έθεσε ως στόχο της επόμενης περιόδου τον πρωταθλητισμό με οδηγό τη φετινή χρονιά που η ομάδα του πήρε ακόμα περισσότερες εμπειρίες. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στην οργάνωση του συλλόγου καθώς και στους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του, τονίζοντας μάλιστα μία χαρακτηριστική φράση του προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες:

Θεωρώ ότι ήταν ένα ενδιαφέρον και επίπονο πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες. Μετά από πολλά χρόνια η προετοιμασία των ομάδων ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου.

Για την πορεία του Απόλλωνα και την κατάληψη της 3η θέσης που είναι η καλύτερη στην ιστορία του:

Η πορεία της ομάδας μου ήταν αποτέλεσμα της οργάνωσης της διοίκησης και της καθημερινής δουλειάς που κάναμε μαζί με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όλη τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε όπως έχει πει και ο περίφημος προπονητής Γιούργκεν Κλοπ, το πιο σημαντικό είναι να επιλέγεις πιο έξυπνους συνεργάτες από 'σένα για να είναι τα μάτια σου και τα αυτιά σου.

Για τον στόχο της επόμενης περιόδου:

Πρέπει από τη φετινή χρονιά να αποκτήσουμε εμπειρίες, να κρατήσουμε όλα τα καλά και να βελτιωθούμε σ' όλους τους τομείς. Ο στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι ο πρωταθλητισμός, αυτό θα την κάνει αυτόματα καλύτερη. Πρέπει να έχουμε υπομονή, πίστη, εμπιστοσύνη και αφοσίωση, κάτι που θα μας κάνει να πετύχουμε τον στόχο μας.