Απόλλων

Το πιο... όμορφο γκολ του Γιαννολάρη (pics)

Πολύ καλή χρονιά διανύει με τη φανέλα του Απόλλωνα ο Χρήστος Γιαννολάρης, που έβαλε το πιο όμορφο και σημαντικό γκολ της ζωής του πριν από λίγες ημέρες.

 gamos giannolari

gamos giannolari.jpg4

gamos giannolari.jpg5

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του Δήμητρα το περασμένο Σάββατο (12/5) και μπήκε έτσι στο κλαμπ των... κρεμασμένων. Παράλληλα πραγματοποίησε και τη βάφτιση του γιου του Άγγελου, στην πιο σημαντική στιγμή του ζεύγους, όπως ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί, μεταξύ αυτών και αρκετοί από τον χώρο ποδοσφαίρου. Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν κοντά στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού, με το παρακάτω ποστάρισμα:

"Καμία λέξη δε φτάνει για να αποτυπώσει όσα νιώθουμε, για όσους ήταν δίπλα μας στη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους. Οικογένειες, φίλους, συγγενείς, ένα ευχαριστώ στο κέντρο "Αηδόνι" και όλο το προσωπικό του, το φίλο MiTh Photogaphy που ήταν εκεί ακουραστος μαζί με τη Σοφία του, το DjStyle Stelios Pedis και τον Μιχάλη Μανουσέλη για τη μουσική διασκέδαση. Τη Μαρία Κοκοτσάκη για τη διακόσμηση και τέλος το φίλο μου Δημήτρη Δερμιτζάκη γιατί αυτό που έκανε για μας δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, συγνώμη αν ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιον! Κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσουν όλοι καλά. Μπορεί να μη τα καταφέραμε στο σημείο του αρίστου και γι' αυτο ζητάμε μία συγνώμη σε όσους χωρίς τη θέλησή μας στεναχωρέσαμε. Να είστε καλά όλοι.

Με πολύ αγάπη Χρήστος, Δήμητρα και ο μικρός μας Άγγελος.......!!"

gamos giannolari.jpg1

gamos giannolari.jpg2

gamos giannolari.jpg3

gamos giannolari.jpg6