Απόλλων

Συνεχίζει σε υψηλές... πτήσεις

Την πολύ καλή του πορεία συνεχίζει ο Απόλλωνας παρά το γεγονός ότι έκανε τα εύκολα... δύσκολα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Καλάθενων.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Αη Γιάννη βρέθηκε πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο με σαφές προβάδισμα νίκης αφού προηγήθηκε με 3-0, όμως η Θύελλα πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο και έδωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο προβάδισμα του Απόλλωνα που πήρε τελικά τη νίκη με 3-2.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο δεν υπήρξε σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα "εκρηκτικό" εξάλεπτο από το 53' μέχρι το 58' που πέτυχαν όλα τους τα τέρματα. Από φάουλ του Βακαλουνάκη, ο Μπαριάμι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55' αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο πρώτος από δημιουργός έγινε σκόρερ μετά από σέντρα του Μπαριάμι για το 2-0.

Ξανά από κόρνερ του Γιαννολάρη στο 58', ο Μπιζάτης αυτή τη φορά πέτυχε το 3-0 και φαινόταν να "καθαρίζει" κάπου εκεί την αναμέτρηση.

Η Θύελλα βρήκε όμως "απάντηση" στη συνέχεια και μείωσε αρχικά σε 3-1 στο 80', με γκολ του Βασίλη Ρενιέρη, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Νίκος Ρενιέρης. Το 3-2 το πέτυχε στο 86' ο Λουπασάκης με κεφαλιά, ξανά από κόρνερ του Νίκου Ρενιέρη, όμως στα υπόλοιπα δέκα περίπου λεπτά που ακολούθησαν μαζί με τις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι.

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Οικονομάκης, Γκούντελος (74' Τζαμαλής), Γεμισάϊ, Μπιζάτης, Καραμπινάκης, Μανιαδάκης (45' Μπαριάμι), Μαρκουλάκης, Γιαννολάρης, Βακαλουνάκης (67' Τζαγκαράκης), Λέκα (60' Νεσκάκης), Ψαράκης

Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Μαραγκουδάκης, Λουπασάκης, Βεστάκης, Σημαντηράκης (61' Γιαννουδάκης), Πατεράκης, Ν. Ρενιέρης, Β. Ρενιέρης, Α. Ρενιέρης, Τεκίδης (66' Μαργαριτάκης), Σπ. Λουβιτάκης (78' Κόσκου)