Απόλλων

Βεργανελάκης: Ο Απόλλων "φτιάχνει" φανέλα και "μεγαλώνει" κάθε εβδομάδα

Στην κόρη του, ιδιαίτερη συγκινημένος τη στιγμή που αναφερόταν σε αυτήν, αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση του Απόλλωνα απέναντι στον Άρη Σούδας ο Μάνος Βεργανελάκης.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγίου Ιωάννη τόνισε ότι ο Απόλλων "φτιάχνει" φανέλα και κάθε εβδομάδα "μεγαλώνει", σημειώνοντας ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά μιλώντας στο athlitiko μετά το τέλος του ματς είπε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που το περίμενα πάρα πολύ καιρό. Τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου αποκλειόμασταν. Πριν 2 χρόνια με το ΣΥΝΚΑ αποκλειστήκαμε στο 117' με ένα πέναλτι στην ίδια φάση (των "16"). Μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι, το ήθελα πάρα πολύ, γιατί η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για εμένα, γιατί είναι τα γενέθλια της κόρης μου, που πριν δέκα χρόνια ήρθε στον κόσμο (συγκινείται) και της αφιερώνω τη νίκη. Είναι τύχη να είσαι στον Απόλλωνα, με αυτή τη διοίκηση, με αυτόν τον πρόεδρο και με αυτούς τους παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έκαναν κατάθεση ψυχής, αλλά έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα. Είμαστε κάθε εβδομάδα πιο καλοί, πιο βελτιωμένοι και προχωράμε, θέλουμε να πετύχουμε πράγματα. Ο Απόλλων "φτιάχνει" φανέλα και "μεγαλώνει" κάθε εβδομάδα».