ΑΕ Κυδωνίας

Άκρως επιτυχημένη η παρθενική εκδήλωση για την ακαδημία (pics)

Aρκετός κόσμος έδωσε το "παρών" στην παρθενική εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (19/6) η ακαδημία της ΑΕ Κυδωνίας.

Στο κατάμεστο γήπεδο του Αλικιανού, η πρώτη γιορτή για την ακαδημία της Ένωσης στέφθηκε έτσι με απόλυτη επιτυχία, με τον Στέλιο Βαμβακά και το συγκρότημά του να διασκεδάζουν τον κόσμο για αρκετές ώρες σε μία "γεμάτη" βραδιά με "πλούσιο" φαγοπότι, χορό και βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα έγιναν οι βραβεύσεις στους μικρούς αθλητές της ακαδημίας καθώς και στον χορηγό της ομάδας Μανόλη Ντουντουλάκη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η ΑΕ Κυδωνίας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν για να διεξαχθεί, δεσμευόμενη ότι την επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερα.

ekdilosi aekidonias.jpg3

Από αριστερά, ο αρχηγός Στέλιος Δημητρογιαννάκης, ο Β' Αντιπρόεδρος Παπα-Νικόλας Λαδόπουλος, ο γεν. αρχηγός Γιάννης Σερβάκης και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Γιώργος Σπαράκης

ekdilosi aekidonias.jpg1

Βραβεύτηκαν τα παιδιά και από την ακαδημία της Ένωσης

ekdilosi aekidonias.jpg4

Ο πρόεδρος Μύρωνας Καλογεράκης απευθύνει λόγο

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές τις ευχαριστίες για όλους όσους στήριξαν την 1η γιορτή της ακαδημίας μας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Τρίτη. Ευχαριστούμε θερμά όλο το κόσμο που έδωσε το παρών και δεσμευόμαστε την επόμενη φορά να είναι ακόμα καλύτερα.

ekdilosi aekidonias.jpg5

ekdilosi aekidonias.jpg2