ΑΕ Κυδωνίας

Γκιούλα: Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στην "παρέα" της ΑΕ Κυδωνίας

Σε "λυτρωτή" της ΑΕ Κυδωνίας εξελίχθηκε την περασμένη Κυριακή (21/1) ο Βασίλης Γκιούλα που σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο ντέρμπι παραμονής με τον Ίκαρο, στα Νεροκούρου.

Ο επιθετικός της Ένωσης μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη και πως βλέπει τη συνέχεια της ομάδας του έχοντας ξεφύγει πλέον από την τελευταία θέση για τα καλά. Ακουλουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μία ακόμα καθοριστική νίκη για την ΑΕ Κυδωνίας απέναντι σε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο, τον Ίκαρο. Πόσο σημαντικό είναι για εσάς αυτό το "τρίποντο";

Πρόκειται για μία τεράστια νίκη που δεν μας έδωσε μόνο το "τρίποντο" αλλά και την υπεροχή σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ίκατο γιατί έτσι όπως καταλήγει η βαθμολογία μετράνε και οι μικρότερες λεπτομέρειες.

Έχετε ξεφύγει σημαντικά από τη ζώνη του υποβιβασμού, πώς βλέπεις τη συνέχεια της ομάδας από εδώ και στο εξής;

Όταν είσαι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού πάντα είσαι με την πλάτη στον τοίχο και υπάρχει πολύ άγχος. Κάθε νίκη ή έστω και βαθμός είναι πολύ σημαντικοί πλέον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλη ανακούφιση στην ομάδα μετά από αυτά τα θετικά αποτελέσματα που μας έφεραν πάνω από κάποιες ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο διότι το πρωτάθλημα είναι αρκετά μεγάλο και με πολλά παιχνίδια.

Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τα θετικά αποτελέσματα, θεωρείς ότι η χρειαζόσασταν μία νίκη την οποία ψάχνατε για να πάρετε τα "πάνω" σας και να ανέβει η ψυχολογία;

Πολλές φορές η ψυχολογία είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Μία νίκη μπορεί να αποδειχθεί "χρυσός" αλλά και μία ήττα μοιραία για τη συνέχεια. Ένα από τα πράγματα που κράτησαν αυτή την ομάδα είναι το τέλειο κλίμα που υπάρχει γιατί μπορώ να μεταφέρω όπως έχουν τα πράγματα στην ΑΕ Κυδωνίας δεν έχω αρκετές ομάδες στο τοπικό να κάνουν δέκα σερί ήττες και να μην διαλύουν. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε μία φοβερή παρέα ποδοσφαιριστών που αγαπάνε το άθλημα και το δείχνουν σε κάθε προπόνηση με τη συμμετοχή τους. Κάναμε όλοι μαζι αρκετή υπομονή μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν για να ξεφύγουμε και δικαιωθήκαμε μέχρι στιγμής. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε με πίστη και αφοσίωση ώστε να επέλθει όσο πιο γρήγορα ο στόχος της σωτηρίας . Κάθε ματς ξεχωριστά ειναι και μια μεγάλη "μάχη". Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και το athlitiko για τη δουλειά και την ευκαιρία που μας δίνει να μιλάμε σαν ποδοσφαιριστές.