ΑΕ Κυδωνίας

Σπαράκης: Η ομάδα έχει καλά στοιχεία και μέλλον

Μια άλλην… ομάδα αισθάνθηκε πώς κοούτσαρε ο Γιώργος Σπαράκης στο ματς με τον Κρ. Αστέρα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και τον αγώνα κόντρα στον Ίκαρο Μουρνιών.

Ο έμπειρος τεχνικός εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που είχαν τονίζοντας ότι η ομάδα έχει καλά στοιχεία και μέλλον.

Αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής στο athlitiko: «Σήμερα (χθες) πραγματικά είπα στους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο ότι κοούτσαρα μια άλλην ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο (με Ίκαρο). Δείξανε καλά στοιχεία, σοβαρότητα, πειθαρχία και ήταν τακτικά πολύ καλοί. Κρατάμε πάλι το αποτέλεσμα, που είναι θετικό για αρχή να μη χάνεις. Ήταν βέβαια το πρώτο παιχνίδι που δεν βάλαμε γκολ. Αν συνεχίσουμε με αυτή την τακτική και με αυτό το μυαλό η ομάδα έχει καλά στοιχεία και έχει μέλλον. Θέλουμε όπως πάρα πολλή δουλειά και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και στο κομμάτι της ψυχολογίας και της νοοτροπίας. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα παράξενο συναίσθημα για εμένα που "έπαιξα" κόντρα στην πρώην μου ομάδα αντίπαλος, αλλά γενικά ήταν ωραίο παιχνίδι».