Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Μαρκάκης: Κουραστικό πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες

Ως ένα κουραστικό πρωτάθλημα χαρακτήρισε αυτό της Α' Κατηγορίας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες ο προπονητής του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ Γιάννης Μαρκάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο athlitiko και ανέφερε ότι ο σχεδόν βέβαιος τίτλος του ΣΥΝΚΑ και οι αποχωρήσεις των τριών ομάδων ουσιαστικά μείωσαν το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος. Όσο για τη δική του ομάδα δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι αρκετά νεαρά παιδιά πήραν χρόνο συμμετχοχής από το ρόστερ της ομάδας, ενώ έθεσε την γρήγορη παραμονή στους στόχους της επόμενης περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Δύο λόγια για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας που τελείωσε πριν λίγες ημέρες.

Ήταν ένα κουραστικό πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες, καθώς κάθε ομάδα έπρεπε να διαθέτει βαθύ ρόστερ για να ανταπεξέλθει και γενικά το φετινό πρωτάθλημα κούρασε πολύ. Το ΣΥΝΚΑ πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, ενώ οι τρεις αποχωρήσεις μείωσαν το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος και στην ουσία το μόνο ενδιαφέρον ήταν η μία θέση που πάλεψαν αρκετές ομάδες για την παραμονή.

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ είχε ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά τελικά κατάφερε να "σωθεί".

Εμείς ήμασταν μία καινούργια ομάδα, που προήλθε από την ένωση του Παγχανιακού και του ΔΑΑΟΧ, με αυτές τις δύο ομάδες όμως να μην έχουν πολύ καλές υποδομές και δυσκολευτήκαμε αρκετά. Είχαμε μεγάλο ρόστερ, αλλά δεν ήταν και από τα πιο ποιοτικά.

Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν;

Είναι νωρίς ακόμα να πούμε πολλά πράγματα. Δεν ήμασταν πολύ οργανωμένοι, αλλά ότι πήραν πολλοί μικροί σε ηλικία συμμετοχές μας ικανοποιεί. Στόχος θα είναι να μείνουμε πιο γρήγορα και πιο εύκολα στην κατηγορία.