Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ.

"Ζωντανός" ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ με σπουδαίο "2" στον Βάμο

Σπουδαίο "διπλό" πανηγύρισε ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ στον Βάμο, ο οποίος νίκησε με 3-1 την Κορωνίδα και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν έτσι ζωντανοί στη μάχη της παραμονής και πλησίασαν ξανά σε απόσταση τριών βαθμών τον αντίπαλό τους (22 έναντι 25).

Στο 15' ο Τζανουκάκης άνοιξε το σκορ για την Κορωνίδα, με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 30' με τον Λόγκο, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κιουρτσίδης έκανε την ανατροπή σε 1-2.

Στο 55' ο Κιουρτσίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-3, ενώ στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυριακίδης.

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Σφακιωτάκης, Τρούλος (65' Κλαπάκης), Βροντάκης (80' Κοτρωνάκης), Αργυρίου, Παπαδάκης, Ποντικάκης (65' Μαρτσάκης), Γουνάκης, Πατσαρίκας, Τσαποσβίλι (80' Νικολόπουλος), Μπερικάκης, Τζανουκάκης

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Μαρκάκης): Ρωμανιάς, Άνι, Ποντικάκης, Άγγος, Ζουμαδάκης, Κιουρτσίδης, Κόσεκ, Παπαδάκης (60' Δελιαννίδης), Λόγκο (85' Γιαννουδάκης), Παπασηφάκης (75' Αρτίν), Τρίτσης (60' Κυριακίδης)