Κρητικός Αστέρας

Από τον Κρ. Αστέρα στην Επισκοπή

Το άλμα στην καριέρα του, με "σκαλοπάτι" τον Κρητικό Αστέρα, πραγματοποίησε ο Νίκολα Γκαβρίλοβιτς.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας από τη Σερβία, μετά από δύο γεμάτες σεζόν στην Α' Κατηγορία Χανίων πήρε μεταγραφή στην Επισκοπή, με την οποία θα πάρει "γεύση" από τη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

ΟΝίκολα Γκαβρίλοβιτς είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση που έκανε η ομάδα μας. Η Επισκοπή ξεκινάει από τη θέση «Νο1» με τον 22χρονο Σέρβο τερματοφύλακα.

Η ανακοίνωση… : «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολα Γκαβρίλοβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας διαμένει μόνιμα στην Κρήτη και έρχεται στην ομάδα μας μετά από δύο «γεμάτες» χρονιές στον Κρητικό Αστέρα. Ο Γκαβρίλοβιτς έχει γεννηθεί στο Τσάτσακ της Σερβίας στις 5/2/1996 και έχει ύψος 1.85μ..

Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Τσάτσακ ’94. Στα 18 του χρόνια πήρε μεταγραφή στην Μέταλατς Μιλάνοβατς (Α’ Εθνική Σερβίας) και λίγο μετά, στην Μπόντα (Β’ Εθνική).

Για προσωπικούς λόγους μετέβη έναν χρόνο μετά στην Ελλάδα και την Κρήτη όπου τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 αγωνίστηκε με επιτυχία στον Κρητικό Αστέρα (Α’ τοπικό Χανίων).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».

Ν. Γκαβρίλοβιτς: «Υπερήφανος…»

Gavrilovic

Ο νεαρός κίπερ που έδειχνε πολύ χαρούμενος μετά τις υπογραφές, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος να έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως την Επισκοπή. Είμαι περήφανος γιατί θα μπορώ να παίξω στο Ρέθυμνο όπου βρίσκεται κοντά η οικογένειά μου. Ελπίζω να πάμε καλά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Επισκοπή, για τον πρόεδρο και τον προπονητή που με έφεραν εδώ».