Κρητικός Αστέρας

Έχανε στο 87', το γύρισε μέχρι το 90' ο Κρ. Αστέρας (pics)

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι της Μοναχής Ελιάς ανάμεσα στον Κρ. Αστέρα και την Κορωνίδα, με την γηπεδούχο να γυρίζει "τούμπα" το παιχνίδι, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και να επικρατεί τελικά με 3-2, με τα συνολικά δοκάρια του παιχνιδιού να είναι τέσσερα για τις δύο ομάδες.

Eisodos omadon

Στο πρώτο μέρος η Κορωνίδα είχε δύο δοκάρια με τον Αργυρίου στο 12' και τον Πατσαρίκα στο 15', ενώ το 0-1 πέτυχε στο 55' ο Τσαποσβίλι από πάσα του Μπερικάκη, με τον Μ. Μεγαλακάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 60' με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σάμπα.

Gounakis Sabba1

Τρίτο δοκάρι στο 70' για την Κορωνίδα ξανά με τον Πατσαρίκα, με το 1-2 να πετυχαίνει τελικά στο 72' ο Μαρτσάκης. Στο 87' ο Κοκάκης από μπαλιά του Μ. Μεγαλακάκη ισοφάρισε σε 2-2, ενώ δοκάρι είχε στο 89' Ντούπης, ο οποίος τελικά στο 90+1' από ασίστ του νεοαποκτηθέντα Ασκητίδη, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεγάλη ανατροπή.

Moutzouris Patsarikas

Balliu Troulos

Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Γκαβρίλοβιτς, Ασκητίδης, Σάμπα, Μουτζούρης, Δασκαλάκης (55' Καραβοκύρης), Νικητόπουλος, Μπαλλίου (58' Κ. Μεγαλακάκης), Βασιλείου (71' Κοκάκης), Ροκάκης, Ντούπης, Μ. Μεγαλακάκης

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Μάστορας, Γουνάκης, Ποντικάκης (70' Κλαπάκης), Παπαδάκης, Αργυρίου, Τρούλος (75' Μεσαρχάκης), Βροντάκης, Πατσαρίκας, Τσαποσβίλι (83' Νικολόπουλος), Μπερικάκης (85' Κοτρωνάκης), Μαρτσάκης