Κρητικός Αστέρας

Πρόκληση για τον Κρ. Αστέρα

Την καλύτερη δυνατή πορεία έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα στο φετινό Κύπελλο Χανίων ο Κρητικός Αστέρας που βρίσκεται στους "4" του θεσμού.

Η Παλαιόχωρα είναι η επόμενη αντίπαλος της ομάδας του Γιώργου Πανίδη την Τετάρτη 31/1 που θα βρεθεί απέναντι σε μία μεγάλη πρόκληση στην πρώτη εκ των δύο μεταξύ τους αναμετρήσεων, στη Μ. Ελιά.

Ο Κρητικός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Κυδωνίας και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και την εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ' Εθνική.

Άλλωστε θυμίζεται ότι και πριν από δύο χρόνια είχε καταφέρει να αποκλείσει κατά σειρά Πανακρωτηριακό και ΙΝΚΑ αν και αγωνιζόταν στη Β' Κατηγορία, ενώ αποκλείστηκε πολύ δύσκολα στα ημιτελικά από τον μετέπειτα Κυπελλούχο Άρη Βουκολιών, με τον νυν ποδοσφαιριστή του Οδυσσέα Ντούπη να κρίνει τότε την αναμέτρηση στο τελευταίο 20λεπτο. Μάλιστα, ο τελευταίος επιστρέφει στα πλάνα του προπονητή του και θα βρίσκεται πιθανότατα κανονικά στην ενδεκάδα.

Απών είναι ο Χαραλαμπάκης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕ Κυδωνίας, ενώ στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί και ο νεαποκτηθείς Ασκητίδης από τη Σπάθα. Τέλος, αποχώρησε ο νεαρός Μαστραντωνάκης που πήγε στην Παλαιόχωρα, στον αυριανό δηλαδή αντίπαλο του Κρητικού, κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.