Ηρακλής Νεροκούρου

Με Πατελάκη από την... άσπρη βούλα

Στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας διατηρείται ο Ηρακλής Νεροκούρου που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Νίκου Πατελάκη.

Απ' την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα περιμένουν το παιχνίδι των Ροδωπού την Κυριακή για να δουν εάν θα διατηρήσουν τη διαφορά των πέντε βαθμών ή θα την δουν να μειώνεται και ενώ ακολουθούν ακόμα τρεις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Πατελάκης έκρινε την αναμέτρηση στο 30ο λεπτό σε μία φάση που ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι μέσα στην περιοχή μετά από σουτ που επιχείρησε. Από τα έντεκα βήματα σημάδεψε σωστά απέναντι από τον Ιωακειμίδη και έκανε το 1-0 με το 18ο φετινό του γκολ στην Α' Κατηγορία. Από ΄κει και πέρα δεν άλλαξε κάτι παρότι υπήρξε αρκετός χρόνος με τον Ηρακλή να χάνει πάντως σημαντική ευκαιρία στο 40΄με τον Γιαννακούρο να σημαδεύει το δοκάρι.

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Λ. Αγγελάκης, Μερόλλι, Καράκης (89' λ.τρ. Μερκάι), Αυγέρος, Κουτράκης, Τσιριβάκος, Πατελάκης (89' Τ. Αγγελάκης), Γιαννακούρος, Αγγέλου (90' Μπούτος), Νταγκουνάκης (60' Κοντόπουλος)

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Μαρκάκης): Ιωακειμίδης, Κιουρτσίδης, Άγγος, Μακρής, Αρτίν, Λόγκο, Γιαννουδάκης (80' Διαμαντής), Τρίτσης, Τσεκρέζι (70' Κυριακίδης), Ράντεφ, Παπαδάκης (70' Ζουμαδάκης)