Ηρακλής Νεροκούρου

Επέστρεψε με νίκη ο Ηρακλής Νεροκούρου

Μετά τις νίκες άνευ αγώνος στα δύο παιχνίδια με Κεραμειά και Αστέρα Μανολιόπουλου, ο Ηρακλής Νεροκούρου επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με πολύ σπουδαία νίκη 2-0 απέναντι στη Σπάθα, στα Νεροκούρου.

Η ομάδα του Σπύρου Γαλάνη ανέβηκε κατακόρυφα στη βαθμολογία της Α' Κατηγορίας και βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με τον Άρη Σούδας στους 19 βαθμούς και τη Σπάθα να έχει έναν παραπάνω.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ημίχρονο βρήκε τον Ηρακλή να προηγείται με 1-0, χάρη στο τέρμα του Νταγκουνάκη στο 35' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς στη συνέχεια στο β' μέρος και πήραν πολύ σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης την οποία και κράτησαν τελικά. Σκόρερ στο 60' ο Πατελάκης, ο οποίος νίκησε και αυτός με σουτ τον Κοκκινάκη που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια της Σπάθας στο β' 45λεπτο.

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Κοντόπουλος, Καράκης, Καραδάκης, Λ. Αγγελάκης, Μανουσάκης (55' Τσιριβάκος), Κακαράς, Γιαννακούρος (85' Μπούτος), Σταθάκης, Πατελάκης (65' Αγγέλου), Νταγκουνάκης (90' Μερκάϊ)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής (46' λ.τρ. Κοκκινάκης), Χαρατσίδης, Ασκητίδης, Μοσχανάκης, Ροδοκανάκης (65' Γλεντουσάκης), Ανδρ. Νικολακάκης, Αλκούρτι, Βαρουξάκης, Σκορδύλης, Κουδέρης (75' Πρωϊμάκης), Παπαδάκης (85' Αντ. Νικολακάκης)