Δόξα Παχιανών

Γιορτή για το τέλος της σεζόν για τα "Δοξάκια" (pics)

Το βράδυ της Τετάρτης (20/06) η Δόξα Παχιανών πραγματοποίησε τη γιορτή της για το κλείσιμο της σεζόν για την Ακαδημία, στα γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου στη Μοναχή Ελιά.

Μετά τις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι παρουσία και των γονιών των παιδιών που βρίσκονται στην Ακαδημία της Δόξας.

Η τελευταία δραστηριότητα για τα "Δοξάκια" πριν το κλείσιμο της σεζόν ήταν τα φιλικά παιχνίδια στην έδρα της Επισκοπής με τα τμήματα υποδομής της ρεθυμνιώτικης ομάδας, τα οποία έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες.

Athanasiou Akadimia

Στην επίσημη σελίδα της η Δόξα αναφέρει τα εξής:

Το βράδυ της Τετάρτης (20/06) με τη γιορτή που έγινε στη Μοναχή Ελιά ολοκληρώθηκε η σεζόν για την Ακαδημία της Δόξας Παχιανών. Τα "Δοξάκια" είχαν την ευκαιρία για... δράση για τελευταία φορά πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, με το "ραντεβού" με τους προπονητές τους να ανανεώνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Μετά τις τελευταίες προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ψητούς μεζέδες.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Δόξας Κωνσταντίνος Κοκολαντωνάκης μίλησε για το νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα της Ακαδημίας και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογό μας, ενώ ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιάννης Λαμπαρδάκης τόνισε το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να βρίσκονται στον αθλητισμό.

Υπενθυμίζεται ότι στο τιμ της Ακαδημίας, που απαρτίζεται από τους Γιάννη Λαμπαρδάκη, Χρήστο Αθανασίου, Σταμάτη Καστρινάκη, εντάχθηκε και ο Άλκης Δημήτρης, που θα έχει την τεχνική ευθύνη και της πρώτης ομάδας.

Η τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα της Ακαδημίας για τη σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν τα φιλικά στο γειτονικό Ρέθυμνο με τα τμήματα υποδομής της Επισκοπής.