Δόξα Παχιανών

Νέα εποχή με Άλκη Δημήτρη! (pics)

Τα ηνία της Δόξας Παχιανών ανέλαβε από την Τετάρτη (23/05) ο Άλκης Δημήτρης, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, στην οποία έβαλε το δικό του… λιθαράκι για την επιστροφή στη Γ' Εθνική.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής γυρίζει σελίδα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Παχιανών, στην οποία μάλιστα όποτε κριθεί αναγκαίο θα αγωνίζεται. Παράλληλα εντάσσεται και στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας, η οποία κάνει από την περασμένη σεζόν ένα νέο ξεκίνημα.

Dimitris Proponisi1

Η ανακοίνωση της Δόξας αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στον Άλκη Δημήτρη, που αποτελεί μία αξιοσέβαστη ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μία σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, με παραστάσεις από το ανώτερο επαγγελματικό επίπεδο, ο Άλκης Δημήτρης, ανήκει από σήμερα στην οικογένεια της Δόξας Παχιανών.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α' Κατηγορία με το ΣΥΝΚΑ, εκτός από τις πολύτιμες υπηρεσίες του που θα προσφέρει όποτε κριθεί αναγκαίο, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παράλληλα θα είναι και στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας.

Ο Άλκης Δημήτρης άρχισε την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες με τον Εργοτέλη, φτάνοντας από τη Δ' Εθνική με διαδοχικές ανόδους στην Α' Εθνική. Στη "μεγάλη" κατηγορία αγωνίστηκε και με τον Πλατανιά, του οποίου τη φανέλα τίμησε από τον Ιανουάριο του 2012 (στη Β' Εθνική) μέχρι και το 2016 (στη Super League). Έχει πολλές παραστάσεις ακόμα από τη Β' Εθνική με Βέροια, Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Φωκικό και τη Γ' Εθνική με Εργοτέλη (ξανά) και ΙΝΚΑ.