Δόξα Παχιανών

Περράκης: Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τους άμεσους αντιπάλους μας

Δηλώσεις στο athlitiko έκανε ο σκόρερ της Δόξας Παχιανών στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Κυδωνίας, Γιώργος Περράκης, όπου μίλησε για τη σπουδαία νίκη και για τους στόχους της ομάδας. 

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: 

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕ Κυδωνίας:
Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ήταν κομβικής σημασίας. Η ομάδα μας πάλεψε και μετέφερε τη μπάλα μπροστά. Κατάφερε να μπει στην περιοχή των αντιπάλων, χάνοντας μάλιστα 2 εξαιρετικές ευκαιρίες στο πρώτο μισό του αγώνα. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που μας προβληματίζει φέτος σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάποιες στιγμές ένοιωσα πως απειληθήκαμε από την ΑΕ Κυδωνίας, η οποία θα μπορούσε με λίγη τύχη στον αγώνα να είχε σκοράρει. Πιστεύω πως δείξαμε καλύτερο πρόσωπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αξίζαμε τη νίκη, έστω και αν παίξαμε με δέκα παίκτες για κάποια λεπτά.

Perrakis Kounetas

Για τη συμβολή του με το γκολ στη νίκη αυτή: Το γκολ μου ήταν αποτέλεσμα μιας πολύ όμορφης ομαδικής προσπάθειας. Εγω απλά έσπρωξα τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά νομίζω ότι βάλαμε ένα πολύ όμορφο και ομαδικό γκολ. Μακάρι να δημιουργήσουμε στην διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν αρκετές παρόμοιες ολοκληρωμενες επιθετικές προσπάθειες.

Για το αν θεωρεί πως είναι κοντά στην παραμονή μετά τη νίκη αυτή: Η ομάδα προφανώς και είναι σε πολύ επισφαλή βαθμολογική θέση. Βρισκόμαστε 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να είμαστε ξέγνοιαστοι. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε ένα σκαλοπάτι επάνω από τους άμεσους αντιπάλους μας. Δεν ειμαστε ασφαλείς, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και ειδικά σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν βελτιωθεί πολύ μέσα στην χρονιά, μπορώντας πλέον να στηρίζουν πολύ ενεργά την ομάδα και να αναλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες στους αγώνες. Στόχος μας είναι να μην κινδυνέψουμε καθόλου με υποβιβασμό και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και την αποτελεσματικότητά μας όσο περισσότερο μπορούμε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.