Δόξα Παχιανών

Βήμα παραμονής για Δόξα στον Αλικιανό

Πολύ σημαντικό "τρίποντο" για τη Δόξα Παχιανών, η οποία νίκησε με 1-0 την Α.Ε. Κυδωνίας στο γήπεδο του Αλικιανού και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α' Κατηγορία.

Το "χρυσό" γκολ για την ομάδα του Βασίλη Κούτα σημείωσε στο 52' ο Περράκης έπειτα από ενέργεια του Χριστοφή. Σύμφωνα με την ενημέρωση των νικητών υπήρξαν κι άλλες φάσεις για γκολ. Στο 82' ο Κουνέτας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Μετά την αποβολή η Α.Ε. Κύδωνιας πίεσε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Καλαμπαλίκης "σημάδεψε" το δοκάρι στο 92'.

Α.Ε. Κυδωνίας (Γιώργος Αγγελάκης): Γεωργανάς, Χρ. Παρασκευούδης, Δημητρογιαννάκης, Ντουντουλάκης, Σίνης (70' Καλαμπαλίκης), Χιντρές, Μαρκάκης (50' Κλάδος), Μιχάκης, Αρζίδης, Ι. Κοκολάκης (85' Λούπου), Καλογεράκης

Δόξα Παχιανών (Βασίλης Κούτας): Σκευοφύλαξ, Παπαδάκης, Κουνέτας, Χατζημαρινάκης, Ανωμεριανάκης (79' Μαρκουλάκης), Κουρνιδάκης, Αναστασόπουλος (70' Νταμαδάκης), Γκιόκα, Χριστοφής (89' Βόκρι), Περράκης, Κληρονόμος (48' λ.τρ. Μπαμπουνάκης)