Δόξα Παχιανών

"Απέδρασε" από την Αγ. Μαρίνα με τον νεαρό Κουρνιδάκη η Δόξα

Με "χρυσό" σκόρερ τον νεαρό Γιώργο Κουρνιδάκη η Δόξα έφυγε από την Αγία Μαρίνα με πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Γρανίτη και πήρε έτσι μία άτυπη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου με το ίδιο σκορ στη Μ. Ελιά.

Μία νίκη που δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα στη Δόξα που έφτασε τους 28 βαθμούς και απέκτησε πλέον μία πολύ σημαντική απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κοντά στη ζώνη. Από την άλλη παραμένει στην πρώτη πεντάδα ο Γρανίτης ισόβαθμος με Ηρακλή Νεροκούρου και Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών.

Ο Γρανίτης είχε πάντως την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Κοκάκη, όμως η προσπάθειά του στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, σταμάτησε στο δοκάρι του Σκουμπάκη.

Τελικά, η αναμέτρηση κρίθηκε στο 57', σε μία φάση που ο Κουβαριτάκης πέρασε τους αντιπάλους του για να βρει με σέντρα τον Κουρνιδάκη μέσα στην περιοχή και αυτός με τη σειρά του να νικήσει τον Μελισσινό για το 0-1. Στην υπόλοιπα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι για τις δύο ομάδες με τη Δόξα να πανηγυρίζει τη νίκη.

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Κυριακάκης, Κουτουλάκης (50' Κουλάκης), Παπαδόπουλος, Κατσαρός (80' Λουκόπουλος), Μπεριάδης (50' Μιχ. Περράκης), Πατρικάκης, Μαυρεδάκης (70' Μπουρμπάκης), Κοκάκης, Δασκαλάκης, Στρατουδάκης

Δόξα (Βασίλης Κούτας): Σκουμπάκης (70' λ.τρ. Σκευοφύλαξ), Κουνέτας, Παπαδάκης, Μαυροδήμος, Αναστασόπουλος, Ανωμεριανάκης, Περράκης, Κουρνιδάκης (78' Μαρκουλάκης), Κληρονόμος, Κουβαριτάκης (73' Νταμαδάκης), Γκιόκα (55' Χατζημαρινάκης)