Δόξα Παχιανών

Έ"χ"ασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η Δόξα

Μέσα από τα... χέρια της έχασε τους βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι με τη Θύελλα Καλάθενων, η Δόξα που παρότι προηγήθηκε με 2-0 μέχρι το 75', υποχρεώθηκε τελικά σε ισοπαλία 2-2.

Από την άλλη όμως και η Θύελλα κατάφερε να πάρει νέο παλικαρίσιο βαθμό μετά από αυτόν με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική που την κρατάει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Δόξα Παχιανών ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ αυτογκόλ του Ουρούκου μόλις στο 3ο λεπτό από σέντρα του Γκόντζου, για να γίνει το 2-0 στο 15' με τον Κληρονόμο.

Στη συνέχεια η Θύελλα αντέδρασε και αρχικά μείωσε σε 2-1 με το Νίκο Ρενιέρη στο 74ο λεπτό, ενώ έφτασε στο 2-2 στο 85' με κεφαλιά του Γιαννουδάκη, από εκτέλεση φάουλ του Μπαγλατζή.

Δόξα (Χρήστος Παπαδογιάννης): Σκουμπάκης, Κουνέτας, Παπαδάκης, Χριστοφής, Χατζημαρινάκης, Ανωμεριανάκης (70' Πολλάκης), Μαρκοδούνας (85' Κουρνιδάκης), Περράκης, Καλλιοντζάκης (80' λ.τρ. Αναγνωστόπουλος), Κληρονόμος, Γκόντζος

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Λουπασάκης (85' λ.τρ. Κόσκου), Ουρούκου, Κουφογιαννάκης, Δημανόπουλος, Α. Ρενιέρης, Β. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης, Βογιατζάκης (75' Γιαννουδάκης), Μπαγλατζής, Σπ. Λουβιτάκης