Δόξα Παχιανών

Από ένα ημίχρονο είχαν Σπάθα και Δόξα

Από ένα ημίχρονο είχαν στο Κολυμπάρι Σπάθα και Δόξα Παχιανών, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου και τη Σπάθα να ισοφαρίζει αντίστοιχα στην αρχή του δευτέρου και το σκορ να μένει τελικά στο ισόπαλο 1-1 για τις δύο ομάδες.

Από νωρίς η Δόξα μπήκε σε θέση ισχύος στην αναμέτρηση και το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Κληρονόμος με κοντινή προβολή μέσα από την περιοχή. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, καθως ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε σε δύο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι για την ομάδα του.

Το δευτερο ημίχρονο είχε και πάλι γκολ πολύ νωρίς, όμως αυτή την φορά στην αντίπαλη πλευρά, με τη Σπάθα να φέρνει το ματς στο 1-1 με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών, όταν ο Κουδέρης νίκησε τον Σκουμπάκη από κοντά με πλασέ.

Δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Χαρατσίδης, Ασκητίδης, Θεοδωρογλάκης, Μοσχανάκης, Αλκούρτι, Ανδρ. Νικολακάκης (80' Γλεντουσάκης), Παπαδάκης (84' Ροδοκανάκης), Κουδέρης (78' Πρωϊμάκης), Βαρουξάκης, Σκορδύλης (62' Αντ. Νικολακάκης)

Δόξα (Χρήστος Παπαδογιάννης): Σκουμπάκης, Κουκουτσάκης (75' Κουνέτας), Παπαδάκης (70' Αναγνωστόπουλος), Μαυροδήμος, Χριστοφής (75' Κουρνιδάκης), Χατζημαρινάκης, Πολάκης, Περράκης, Γκόντζος, Κληρονόμος (85' Γκιόκα), Κουβαριτάκης