ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάπητας FIFA** στο ElpisNiki!

Μία άλλη εικόνα θα παρουσιάζει σύντομα το ElpisNiki καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη έργα για την τοποθέτηση ενός ολοκαίνουργιου πλαστικού χλοοτάπητα. Μάλιστα, τα δύο τουρνουά που έχουν προγραμματιστεί εντός του προσεχούς διαστήματος (Gillette Unileague και Champions League) θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο χώρο.

"Τυχεροί", λοιπόν, όσοι εγγραφούν στα δύο τουρνουά, αφού θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ολοκαίνουριο χορτάρι, που περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές!

Συγκεκριμένα, το νέο χορτάρι θα περιλαμβάνει αντικραδασμικό υπόστρωμα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν καταπονεί καθόλου τις αρθρώσεις για όλους όσοι το χρησιμοποιούν. Ο τάπητας είναι FIFA 2 αστέρων από την εταιρία LIMONDA, η οποία είναι "FIFA preferred producer". Ουσιαστικά, πρόκειται για το πιο ακριβό χορτάρι αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

ElpisNiki1

Μεταξύ άλλων, το γήπεδο θα έχει προβολείς LED τελευταίας γενιάς που θα μετατρέπει τα βραδινά παιχνίδια... σα να παίζονται μέρα.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ElpisNiki, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα δυο καινούργια τουρνουά μέχρι τέλη Νοέμβρη.