ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κίνησε "γη και ουρανό" και τελικά... ζήτησε αναβολή ο Καραϊσκάκης

Σε φιάσκο ενδεχομένως οδηγείται η ένσταση από πλευράς Καραϊσκάκη σε βάρος του Πλατανιά, καθως ο σύλλογος από την Αρτα ζήτησε... αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για ό,τι αφορά την συμμετοχή του Μιγκέλ στο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες για τη 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Η πολυαναμενόμενη εκδίκαση της υπόθεσης που επρόκειτο να συζητηθεί την Παρασκευή το απόγευμα στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Φούτμπολ Λιγκ δεν συζητήθηκε ποτέ, καθώς η ομάδα της Αρτας αξίωσε και πήρε αναβολή! Ως εκ τούτου, το θέμα δεν κλείνει(;) και αναμένεται να συζητηθεί στο ίδιο δικαστικό όργανο, προσεχώς.

Εντύπωση ασφαλώς προκαλεί το γεγονός ότι ο Καραϊσκάκης κίνησε "γη και ουρανό" έτσι ώστε να ασκήσει αυτή την ένσταση, απειλώντας κιόλας με μηδενισμό τον Πλατανιά στο μεταξύ τους παιχνίδι και όπως γίνεται γνωστό... δεν εμφανίστηκε καν στο δικαστήριο! Σε κάθε περίπτωση, μένει να φανεί ποια εξέλιξη θα παρουσιάσει το ζήτημα. Να σημειωθεί επίσης ότι ο Πλατανιάς ήταν διατεθιμένος και επρόκειτο να παρουσιάσει στο δικαστήριο επίσημο έγγραφο από ΕΠΟ και Φούτμπολ Λιγκ για την νομότυπη συμμετοχή στο παιχνίδι του Μιγκέλ. 

Για την παραπάνω εξέλιξη ενημέρωσε σχετικά ο Πλατανιάς, κάνοντας γνωστά τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όσον αφορά στην ένσταση για τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας, Μιγκέλ Μπιανκόνι, στην αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη, η ΠΑΕ της Άρτας ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.