ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εξακολουθεί να είναι απών ο Νίλι

Απών εξακολουθεί να είναι ο Νίλι από τις προπονήσεις του Πλατανιά λόγω της μικροεπέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα στη μύτη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτελεί έτσι το ένα και μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Τάτση, καθώς όσον αφορά τον Τσαμούρη ξεπέρασε οριστικά το διάστρεμμα που αντιμετώπιζε.

Η προπόνηση της Τετάρτης είχε διάρκεια 80 λεπτά και δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας και στην υποομαδική τακτική.

Η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Ακόμα μια πρόκληση περιμένει αυτή την Κυριακή την ομάδα μας, η οποία υποδέχεται στα Περιβόλια την Δόξα Δράμας για την 3η αγωνιστική της Football League.

Η προετοιμασία του Πλατανιά, για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας, κ.Γιάννη Τάτση.

Η σημερινή προπόνηση κράτησε 80 λεπτά και δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας και στην υποομαδική τακτική.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, εκτός του Νίλι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να απέχει εξαιτίας της μικροεπέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα.