ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Την Παρασκευή η εκδίκαση της ένστασης

Την Παρασκευή (9/11) ανακοινώθηκε πως θα συζητηθεί η ένσταση που κατέθεσε ο Καραϊσκάκης εναντίον του Πλατανιά, υποστηρίζοντας ότι ο Μιγκέλ χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ, οπότε και αναμένεται να ριχτεί φως στην υπόθεση και ειδικότερα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση που πρόκειται να παρθεί. Από και πέρα για το θέμα αυτό, ο Πλατανιάς εμμένει σε αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει διευκρινίσει, ότι έχει στη διάθεσή του έγγραφο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας ότι ο Μιγκέλ δεν ήταν τιμωρημένος και πως σε κάθε περίπτωση η χρησιμοποίηση του στο παιχνιδι ήταν ορθότατη.

Η σχετική αναφορά είναι η εξής:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Παρασκευή 9/11/2018 και ώρα 16:00 τις ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ και ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ προκειμένου να συζητηθεί η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (αγώνας 3/11/2018)».