ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οριστικό: Ενσταση ο Καραϊσκάκης

Εξέλιξη καταγράφεται τελικά από την Αρτα, καθώς ο Καραϊσκάκης κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μιγκέλ στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Παρότι διαφαινόταν ότι τα πράγματα δεν θα έπαιρναν αυτή την τροπή και ότι πιθανή άσκηση ένστασης από πλευράς Καραϊσκάκη δεν θα είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα, τελικά η ομάδα της Αρτας για τους δικούς της λόγους αποφασίζει να καταφύγει δικαστικώς, διεκδικώντας από εκεί τους βαθμούς που δεν κατάφερε να κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με το flnews, ο Καραϊσκάκης έχει την πληροφόρηση ότι ο Μιγκέλ έχει τιμωρηθεί στη Βραζιλία με τέσσερις αγωνιστικές και -κατά τον ίδιο- υπάρχει υπόλοιπο που έπρεπε να εκτίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τώρα, από την πλευρά του Πλατανιά δεν καταγράφεται επί της ουσίας κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο ρεπορτάζ, ήτοι η συμμετοχή του Βραζιλιάνου επιθετικού έγινε κανονικότατα και μάλιστα, κατά τον Πλατανιά, υπάρχει σχετικό έγγραφο που βρίσκεται στη διάθεση της ΠΑΕ από την ΕΠΟ και πιστοποιεί τα παραπάνω. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πράγματι ο Μιγκέλ ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην Βραζιλία, αλλά κλήθηκε να εκτίσει την τιμωρία του με… κοινωνική εργασία, κάτι που ενδεχομένως είναι συνηθισμένο στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το θέμα είναι ότι ο Καραϊσκάκης προχώρα πλέον σε αυτή την ενέργεια και παρουσιάζει ενδιαφέρον τι θα συμβεί στην πορεία και πώς ειδικότερα θα καταλήξει το ζήτημα.