ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Την Παρασκευή η "πρώτη" για Τάτση

Την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πλατανιά ο Γιάννης Τάτσης. Ο νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων" θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να καθοδηγήσει τον Πλατανιά στο φιλικό που ακολουθεί το Σάββατο απέναντι στον Ηρόδοτο.

Ο Πλατανιάς γυρίζει έτσι σελίδα, με τον Γιάννη Τάτση, πρώην συνεργάτη του Γιώργου Πετράκη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό να είναι εδώ και λίγες ώρες ο αντικαταστάτης του Πάουλο Κάμπος. Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία είχε εξ αρχής φιξαριστεί, ουσιαστικά όταν άρχισε να δημιουργείται αυτό το πρόβλημα που υπήρξε με το δίπλωμα του Κάμπος. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έγινε η πρώτη επαφή ανάμεσα στον νέο τεχνικό του Πλατανιά και τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, με τους δύο άνδρες να γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί, ο Τάτσης όταν ήταν ποδοσφαιριστής, έχοντας για μάνατζερ τον Αμανατίδη.

Από κει και πέρα, ο Τάτσης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα αγωνιζόμενη στο φιλικό που διεξήχθη απέναντι στον Εργοτέλη. Τότε βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου Περιβολίων, έχοντας την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τις δυνατότητες των παικτών του.

Κατά τ’ άλλα, ως γεγονός είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον, ότι αποχωρεί ένας άνθρωπος από μια χανιώτικη ομάδα και συνεχίζει στην άλλη που αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ, προσφέροντας εκεί τις υπηρεσίες του…