ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Απών και ο Πλατανιάς από τη συνάντηση

Όπως και η Δόξα Δράμας έτσι και ο Πλατανιάς γνωστοποίησε ότι λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης για τη συνάντηση των ομάδων με τον Γιώργο Βασιλειάδη δε θα μπορέσει να εκπροσωπηθεί.

Συγκεκριμένα από τους "ερυθρόλευκους" τονίζεται ότι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αδύνατη η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη, στη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού που προγραμματίστηκε τελικά για την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει ότι με επιστολή που απέστειλε στη Football League, έκανε γνωστό στο προεδρείο της Λίγκας, ότι δεν θα εκπροσωπηθεί στην αποψινή συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, κ.Γιώργο Βασιλειάδη, εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, του προέδρου, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη. Για τη συγκεκριμένη συνάντηση άλλωστε, ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την Λίγκα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κάτι που καθιστά την ούτως ή άλλως δύσκολη μετακίνηση από τα Χανιά στην Αθήνα, σχεδόν αδύνατη. Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά, θα ειδοποιηθούμε από τους αρμόδιους φορείς, σε χρονικό διάστημα τέτοιο, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να δώσουμε το παρών σε συναντήσεις που καθορίζουν το μέλλον των ομάδων, αλλά και της κατηγορίας γενικότερα.