ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ξεκίνησε η αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης

Αγνωστο αυτή τη στιγμή προδιαγράφεται το μέλλον της ομάδας του Πλατανιά μετά την πρόθεση αποχώρησης από τον μέχρι σήμερα διοικητικό ηγέτη, Μανώλη Μαθιουλάκη.

Οπως προκύπτει από την συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Μαθιουλάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά και πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα για λογαριασμό της ομάδας σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση των υπολοίπων μελών του συμβουλίου, οι οποίοι ακούγοντας τον κ. Μαθιουλάκη για την απόφαση του, τόνισαν από την πλευρά τους ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου η ομάδα να έχει συνέχεια και να μην μπει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες. Ενα θέμα είναι να αναλάβουν εκείνοι την ομάδα από ‘δω και στο εξής αλλά όπως φαίνεται αυτό που αναζητείται απ’ όλους είναι να βρεθεί κάποιο η κάποια νέα άτομα που θα μπορούσαν να "τρέξουν" την ΠΑΕ. Εκεί ουσιαστικά επικεντρώνεται πια όλο το ενδιαφέρον, οπότε το επόμενο διάστημα από εδώ και στο εξής έχει μεγάλη σημασία.

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΠΑΕ

Τώρα, πρακτικά, αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς βρίσκεται στον αέρα... Είναι εξάλλου χαρακτηριστικό ότι εκτός των ποδοσφαιριστών, σταματούν και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στα γραφεία, επομένως για το επόμενο τουλάχιστον διάστημα ο Πλατανιάς μπαίνει σε μία εντελώς νέα φάση, ουσιαστικά πρωτόγνωρη με βάση το πώς ήταν ή λειτουργούσε η ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια. Ολο το βάρος εν ολίγοις επικεντρώνεται στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα και βασικά αν θα υπάρξει κάποια διάδοχη λύση.

"ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ" ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από εκεί και πέρα, για το οικονομικό ζήτημα, ο κ. Μαθιουλάκης επανέλαβε στο συμβούλιο ότι θ’ αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ, έτσι ώστε η νέα διοίκηση που θ’ αναλάβει να μην έχει κανένα βάρος. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς περιμένει κάποια αρκετά ακόμα χρήματα στο διάστημα που ακολουθεί τόσο από τη NOVA όσο και από τη μεταγραφή του Τετέ στη Ντιναμό Μόσχας, όπου όπως γράφουν κιόλας σήμερα τα "Χανιώτικα Νέα" τα χρήματα αυτά θα είναι πάνω από 100.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, αλλά και κάποια δικά του αν χρειαστεί, ο κ. Μαθιουλάκης θα καλύψει όλες τις υποχρεώσεις που αφορούν μισθούς ποδοσφαιριστών και προσωπικού για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.