ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ξεκίνησαν αποχή οι παίκτες

Αποχή από τις προπονήσεις κήρυξαν οι παίκτες του Πλατανιά. Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, στην προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ενημέρωσαν τον Γιάννη Χατζηνικολάου ότι δεν θα προπονηθούν, διαμαρτυρόμενοι για τις οφειλές που υπάρχουν.

Ετσι, οι παίκτες του Πλατανιά αποφασίζουν να περάσουν σε ένα πιο δραστικό μέτρο, διαμαρτυρόμενοι για τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει απέναντι τους η διοίκηση. Βασικό ερώτημα αυτή τη στιγμή είναι τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής και πώς η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας θα αντιδράσει.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό, επομένως η επόμενη προπόνηση που είναι να γίνει στον Πλατανιά είναι για την Τετάρτη 18 του μήνα. Υπενθυμίζεται ότι ουσιαστικά έχουν απομείνει τρία παιχνίδια μέχρι τη λήξη της χρονιάς, ενώ ήδη είναι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν καταφύγει σε προσφυγές (Δημούτσος, Πετρόπουλος και Στάμου).

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πλατανιά στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την ΑΕΚ, ουσιαστικά στάθηκε σε αυτά τα προβλήματα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, «θα πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να διευθετήσουμε για τη συνέχεια. Θα δούμε από αύριο κάποια προβλήματα που έχουμε...».