ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: Αμεσα σχεδιασμός γιατί είναι κρίμα να διαλύσει η ομάδα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις που έγιναν από τον Γιάννη Χατζηνικολάου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ουσιαστικά έκανε αναφορά στην επόμενη μέρα της ομάδας, καλώντας τους παράγοντες της ΠΑΕ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Οι μέτοχοι και η διοίκηση βασικά, πρέπει να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την καινούργια χρονιά γιατί μετά από έξι χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, είναι κρίμα να διαλύσει αυτή η ομάδα. Πρέπει ν' αφήσουν τους εγωισμούς κατά μέρος και να κοιτάξουν να ανασυγκροτηθεί η ομάδα από την αρχή», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο που έγινε από τον τεχνικό του Πλατανιά. Να σημειωθεί βέβαια ότι στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι εννοεί για τους «εγωισμούς», αλλά δεν υπεισήλθε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Γ. Χατζηνικολάου είναι οι εξής:

«Αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα από τη στιγμή που η διαφορά των δυο ομάδων είναι εμφανής τόσο σε επίπεδο παικτών, όσο και ομάδας. Αλλωστε, αυτό φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει πολύ γρήγορα να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα. Οι μέτοχοι και η διοίκηση βασικά, πρέπει να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την καινούργια χρονιά γιατί μετά από έξι χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, είναι κρίμα να διαλύσει αυτή η ομάδα. Πρέπει ν' αφήσουν τους εγωισμούς κατά μέρος και να κοιτάξουν να ανασυγκροτηθεί η ομάδα από την αρχή».

Για το σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο: «Στην παρούσα φάση το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ομάδα κοιτάζει να είναι εντάξει με την αδειοδότηση. Το πρώτο είναι αυτό. Το άλλο και αυτό που μπορώ να πω για το δικό μου κομμάτι είναι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω σε κάποια παιδιά που μ' εμένα τουλάχιστον δεν έχουν παίξει τόσο πολύ για να δούμε σε ποιους παίκτες μπορούμε να βασιστούμε και τι θα κάνουμε με κάποια συμβόλαια που θα είναι και του χρόνου».

Για το τι εννοεί με τους εγωισμούς που πρέπει να μείνουν στην άκρη: «Θα πω κάτι. Οπως τότε βοήθησαν όλοι μαζί για να βγει η ομάδα, τώρα έχουμε όλοι μας ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα βουλιάζει. Από αυτή την άποψη, εννοώ όλοι αυτοί που αγαπούν την ομάδα να έρθουν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας τους. Αυτό είναι το πιο βασικό. Οταν λέω εγωισμό, δεν εννοώ κάτι».