ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Ολυμπιακό στις 3 για το καλύτερο δυνατό

Ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού όσον αφορά το βαθμολογικό σκέλος παρουσιάζει το απογευματινό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων. Η χανιώτικη ομάδα από τη δική της πλευρά θέλει να φανεί όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική απέναντι στον ισχυρό της αντίπαλο.

Ενα παιχνίδι μονόπλευρου, λοιπόν, ενδιαφέροντος, όπου από τον Ολυμπιακό ειδικότερα αναμένονται με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις μετά την δικαστική απόφαση που προέκυψε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία δικαίωσε σε γενικές γραμμές τον ΠΑΟΚ.

Ο Πλατανιάς σίγουρα έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας -φέτος ειδικότερα- με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά καλείται να παίξει χωρίς άγχος διεκδικώντας το καλύτερο που μπορεί. Στον αντίποδα, ο Οσκαρ Γκαρθία για τον Ολυμπιακό πήρε μαζί του στα Χανιά 21 παίκτες, με τους "ερυθρολεύκους" να στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιάννης Χατζηνικολάου αντιμετωπίζει μια νέα απουσία που αφορά τον Ουντόζι, ενώ επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Βάντερσον και Πετρόπουλο.

Διαιτητής θα είναι ο Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, βοηθοί του οι Βεργέτης (Αρκαδίας) και Πυλαρινός (Ζακύνθου) και 4ος διαιτητής ο Λάμπρου (Ευβοίας).