ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πρώτη ομιλία από Ρόκα: Δείξτε ψυχή να γυρίσουμε την κατάσταση

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τον Xοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες στον Πλατανιά. Ο 42χρονος νέος τεχνικός της ομάδας είχε μάλιστα την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, ζητώντας τους να επιδείξουν αυτοπεποίθηση και ψυχή για να καταφέρουν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Το νέο προπονητή παρουσίασε ενώπιον της ομάδας, ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης. «Σας παρουσιάζω το νέο σας τεχνικό, ο οποίος είναι ο κ. Ρόκα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε άλλες ομάδες και το γνωρίζει. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει και από την πλευρά σας, αυτό που ζητάω, είναι να τον βοηθήσετε στο έργο του», ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαθιουλάκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρόκα μιλώντας σχετικά καλά ελληνικά, παρουσιάστηκε ενωτικός και με συνείδηση για τη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει. Μιλώντας στους παίκτες, μεταξύ άλλων τους είπε ότι, «έχω ξαναπεράσει από άλλες τέσσερις ομάδες που είχαν βρεθεί σε παρόμοια θέση και κινδύνευσαν με υποβιβασμό. Με όλες καταφέραμε να σωθούμε. Πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση και είναι στο χέρι σας να τα καταφέρουμε. Πιστεύω σ' εσάς και αυτό που θέλω να είναι να δείξετε ψυχή και να έχετε αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το πιστέψετε. Είμαι εδώ για να διορθώσουμε την κατάσταση».

Σημειώνεται ότι ο Πλατανιάς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί επίσημα ο Ρόκα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα.