ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δευτέρα μεσημέρι η "πρώτη" του Ρόκα στο Μάλεμε

Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Πλατανιά ο Ρόκα, πιάνοντας έτσι άμεσα δουλειά. Το ντεμπούτο το θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 του μήνα στο καθοριστικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ουσιαστικά, ο Ισπανός τεχνικός ρίχνεται από την αρχή στα βαθιά, αναλαμβάνοντας αυτή τη στιγμή την ομάδα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της περιόδου. Ιδιαίτερα, το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης "καίει", αλλά από εκεί και μετά και τα επόμενα ματς που ακολουθούν είναι ως γνωστόν πολύ δύσκολα για τον Πλατανιά.

Ο Ρόκα έγινε φαβορί για τον πάγκο του Πλατανιά από την επόμενη κιόλας στιγμή μετά την αρνητική απάντηση από τον Αναστασιάδη. Ο Ισπανός τεχνικός επιλέχθηκε διότι παρά το νεαρό της ηλικίας του (42χρ.) έχει εμπειρία από ελληνικές ομάδες (Πανθρακικός, Ολυμπιακός Β.) και γιατί θεωρείται εξελίξιμος. Ούτως ή άλλως πάντως οι επιλογές ήταν συγκεκριμένες, ενώ αξίζει να σημειωθεί -γιατί δεν είναι κρυφό- ότι ο Πλατανιάς δυσκολεύτηκε αρκετά αυτή την περίοδο να μπορέσει να βρει τον προπονητή που ήθελε από την πρώτη στιγμή, με ευθύνη γι’ αυτό το γεγονός να φέρνει, αναμφίβολα, η βαθμολογική του θέση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ρόκα είναι ο νέος τεχνικός και η ελπίδα για τον Πλατανιά είναι να τα καταφέρει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.