ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Ο 5ος φετινός σχηματισμός και οι... 19χρονοι στην άμυνα

Πολλά "ιδιαίτερα" τεχνικά χαρακτηριστικά είχε ο αγώνας για την Παλαιόχωρα στη Νεάπολη. Το πιο σημαντικό είναι ότι... επιτέλους για τη χανιώτικη ομάδα, αυτά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, δικαιώνοντας τον Αστέριο Θέμελη.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ο απίστευτα χαμηλός μέσος όρος των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν και ειδικότερα στην άμυνα, όπου ο πιο "μεγάλος" σε ηλικία ήταν ο 21χρονος Ράδης. Συγκεκριμένα, οι Σπηλιώτης και Κόλα είναι 19 και ο Κυριλλίδης 20 ετών...

Μάλιστα, Σπηλιώτης και Κυριλλίδης κλήθηκαν να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε θέσεις στόπερ ο μεν και δεξί μπακ ο δε, τη στιγμή που ειδικότερα ο Κυριλλίδης, η κανονική του θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά η ουσία -συν τον 21χρονο τερματοφύλακα Μαυρομιχάλη- ότι όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Από εκεί και πέρα, ο σχηματισμός που χρησιμοποίησε ο Θέμελης ήταν ο πέμπτος από την αρχή της σεζόν, ενώ επίσης άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα όλοι οι παίκτες (και οι 24!) που βρίσκονται στο ρόστερ.