ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Αλλαξε το κλίμα!

Η μεγάλη νίκη στη Νεάπολη αλλάζει το κλίμα στο στρατόπεδο της Παλαιόχωρας. Η στενοχώρια για τα άτυχα αποτελέσματα έχει παραδώσει τη σκυτάλη στη χαρά αλλά και στην αισιοδοξία για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 

Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Αστέριου Θέμελη έψαχνε εδώ και καιρό τη νίκη, ενδεχομένως κιόλας να την άξιζε σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι ο κόουτς της Παλαιόχωρας, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, δεν έχασαν ποτέ την πίστη στις δυνατότητές τους και αυτό το απέδειξαν με την εμφάνιση και τη νίκη που πέτυχαν μέσα στη Νίκαια. Σίγουρα, η Παλαιόχωρα δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, ούτε ανησύχησε τόσο πολύ αμυντικά τον Ιωνικό, αλλά ήταν στημένη εξαιρετικά στην άμυνα, με τον Ιωνικό να δυσκολεύεται πάρα πολύ στην παραγωγή παιχνιδιού αλλά και στη δημιουργία φάσεων. 

Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα δεν... τελειώνει εδώ, αντίθετα από εδώ και στο εξής ζωηρεύει το ενδιαφέρον. Την Παλαιόχωρα περιμένει την επόμενη αγωνιστική μια νέα πολύ σημαντική εκτός έδρας αποστολή, αυτή τη φορά στο γηπέδο του Ατρόμητου Πειραιά, με τον ΑΟΠ να προσδοκά εκ νέου στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.