ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Η Άμιλλα το προβάδισμα, η Παλαιόχωρα την πρόκριση (pics)

Η Άμιλλα μπορεί να προηγήθηκε νωρίς στον Ταυρωνίτη απέναντι στην Παλαιόχωρα στο ματς που άνοιξε τη β΄φάση του Κυπέλλου Χανίων, ωστόσο η ομάδα του Αστέριου Θέμελη ήταν εκείνη που πήρε τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση, χάρη στην ανατροπή της με 5-1.

Το ματς αποτέλεσε σπουδαία εμπειρία για την ομάδα του Μάκη Σωφρόνογλου που είδε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια, ενώ από την άλλη η Παλαιόχωρα είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Η Παλαιόχωρα είχε δύο δοκάρια στο πρώτο τέταρτο με τους Δημητριάδη και Κτιστόπουλο, ενώ η Άμιλλα μπήκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μπιτσάκη στο 17' Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη φάση για το 0-2 λίγο μετά, αφού δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Dimitrias Goal Kola

Τελικά, οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κτιστόπουλου στο 23' ενώ πέτυχαν την ανατροπή με τον Κόλα στο 35' (2-1).

Στο 52' από κάθετη του Κτιστόπουλου ο Χιντασέλι ανέβασε τη διαφορά στα δύο τέρματα (3-1), ενώ βρήκαν ακόμα δίχτυα ο Καραΐσκος με κεφαλιά στο 60' και ο Κόλα με σουτ στο 80', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στον Ταυρωνίτη (5-1).

Arxigoi Theodorakis Ktistakis

Διαιτητής: Γεωργόπουλος
Βοηθοί: Πολυθοδωράκης-Ε. Κουρκούνας

Parataxi Palaioxora

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης (55' Πετράκης), Καραΐσκος, Μαστραντωνάκης, Θεοδωράκης (12' Σπηλιώτης), Ευθυμιάδης, Κυριλλίδης (60' Μανουσάκης), Χιντασέλι (55' Γκούφας), Κτιστόπουλος, Κόλα, Δημητριάδης, Τρέκο

Parataxi Amilla

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Κούλλα, Λυτινάκης, Γ. Παγωνάκης, Σταυρουλάκης, Σταφυλαράκης (75' Χωραφάκης), Λ. Παγωνάκης, Τσάμι, Κτιστάκης, Κοντεκάς, Πρώιμος (35' λ.τρ. Χριστοδουλάκης), Μπιτσάκης (65' Κακαουνάκης)

φωτ. Θ. Ξενάκης