Πόλο

Δύο στα δύο οι ομάδες του ΝΟΧ στο 1ο Minoan Water Polo League

Πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική για το 1ο Minoan Water Polo League, με τις ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να διπλασιάζουν τις νίκες τους.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (3/11) στο κολυμβητήριο Χανίων, η ομάδα του ΝΟΧ 1 επικράτησε του ΟΦΗ με σκορ 16-2 ενώ ο ΝΟΧ 2 επιβλήθηκε με 16-3 του Ν.Ο. Ρεθύμνου 2.

Ως εκ τούτου, οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που υπενθυμίζεται πως είναι κατηγορίας μίνι παίδων και προ μίνι συνεχίζουν νικηφόρα την πορεία τους σε αυτή τη νεοσύστατη διοργάνωση.

Minoan Cup

Minoan Cup3

Οσον αφορά τις συμμετοχές για το Ν.Ο. Χανίων στα δύο παιχνίδια, αυτές ήταν οι εξής: Ασναουρίδης, Βυζιράκης, Γιαννούλης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Γρηγορομιχελάκης, Δάμο, Ιγνατίου, Καλογερής, Καυκαλάκης, Κρασάκης, Κωνσταντίνου, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Πουλής, Πρωιμάκης, Σαμαράς, Σάχου, Σκουνάκης, Σολιδάκης, Σόρκος, Σταματουλάκης, Τζανακάκης, Τσοντάκης, Τσουρής, Χειλουδάκης, Χολετσίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: ΝΟΧ 1-ΟΦΗ 16-2, ΝΟΧ 2-ΝΟΡ 2 16-3, Πλιτς Πλατς 1-Πλιτς Πλατς 2 23-4 και Αγ. Νικόλαος-ΝΟΡ 1 7-8

Την επόμενη 3η αγωνιστική (10/11) θα διεξαχθούν τα εξής παιχνίδια: ΝΟΧ 1-ΝΟΡ 1, ΝΟΧ 2-Αγ. Νικόλαος, Πλιτς Πλατς 1-ΟΦΗ και Πλιτς Πλατς 2-ΝΟΡ 2

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην ενημέρωση του τονίζει πως, «θα ήθελε με την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση των αγώνων και ειδικότερα την Αθηνά Μαλεφάκη και τον Μανώλη Καζούλη που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε επίπεδο γραμματείας και διαιτησίας αντίστοιχα».