legea hor

Τεχνική Κολύμβηση

Στη 2η θέση ο Ν.Ο.Χ. Προηγούνται τα "Δελφίνια" Περιστερίου

IMG 4945

Στη 2η θέση της γενικής κατάταξης των Σωματείων που λαμβάνουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης βρίσκεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με το ξεκίνημα της 3ης αγωνιστικής ημέρας της διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη έχει κερδίσει 320,5 βαθμούς, με την 1η θέση να ανήκει στα "Δελφίνια" Περιστερίου που προηγούνται με 455,5 βαθμούς, ενώ στην 3η ακολουθεί ένας άλλος σύλλογος του Περιστερίου, ο Γλαύκος, με 239.

Το σύνολο των Σωματείων φτάνει τα 32 και η συμμετοχή των αθλητών ξεπερνά τους 350.

ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ

Μετά τη 2η μέρα των αγώνων, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεχωρίζει για τις σπουδαίες επιδόσεις που έχουν σημειωθεί, αφού έχουν καταρριφθεί 10 Πανελλήνια ρεκόρ.

Αυτά είναι:

• Από την Κωνσταντίνα Διονυσοπούλου (Δελφίνια Περιστερίου) στα 100μ. επιφάνεια Κορασίδων, με 42.91.
• Από τον Γιώργο Δημητράτο (Ν.Ο. Βουλιαγμένης), στα 100μ. διπλά πέδιλα Παίδων και Εφήβων, με 44.75.
• Από την Ευδοξία Θωμάκου (Α.Ε. Χαϊδαρίου) στα 100μ. διπλά πέδιλα Κορασίσων, με 51.74.
• Από την Μαγδαληνή Αμπατζίδου (Δελφίνια Πτολεμαΐδας), στα 100μ. διπλά πέδιλα Παγκορασίδων Α’, με 53.87.
• Από τον Γιάννη Δουλγεράκη (Ποσειδών Ληξουρίου), στα 50μ. επιφάνεια Παμπαίδων Β’ με 19.92, αλλά και στα 100μ. επιφάνεια Παμπαίδων Β’, με 44.08.
• Από τον Στέφανο Αντωνιάδη (Ηρακλής), στα 50μ. διπλά πέδιλα Εφήβων, με 20.34.
• Από τον Γιώργο Δημητράτο (Ν.Ο. Βουλιαγμένης) στα 200μ. διπλά πέδιλα Παίδων, με 1:41.20.
• Από τη Νίκη Παταρίδου (Α.Σ. Άτλας), στα 50μ. διπλά πέδιλα Παγκορασίδων Α’, με 24.76.
• Στα 4x200μ. επιφάνειας Κορασίδων από τα Δελφίνια Περιστερίου, με 7:04.63.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Χ.

Στις δηλώσεις της, η Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Λία Κρασαδάκη-Μητσοτάκη και αναφερθείς στην Τελετή Έναρξης του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, σχολίασε: «Καμιά φορά εμείς οι Κρητικοί περιαυτολογούμε αλλά δεν είναι κακό να πούμε ότι στο πλαίσιο της φιλοξενίας και της ανάδειξης του πολιτισμού, αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Ναυτικός Όμιλος είναι να "παντρέψει" τον αθλητισμό με τον πολιτισμό κι αυτό το κάνουμε σε κάθε πρωτάθλημα. Αυτή είναι και η σημαντική και ποιοτική διαφορά μας στη διοργάνωση πρωταθλημάτων των Χανίων σε σχέση με όλα τα άλλα πρωταθλήματα.

Lia Krasadaki Mitsotaki

Πιστεύουμε ότι μέχρι στιγμής πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά οργανωτικά. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων έχει τεράστια εμπειρία στην οργάνωση πρωταθλημάτων και αυτό επιβεβαιώθηκε και πέρσι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ασφαλώς όταν έχει την αρωγή και των φορέων του νησιού, όπως της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του Ε.Α.Κ. Χανίων και του Ναυστάθμου Κρήτης και αρκετών χορηγών, νομίζω ότι θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες εθελοντές, οι οποίοι βοηθούν στην υλοποίηση αυτού του πρωταθλήματος».

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ

Kalamaridis Hlias

Από την πλευρά του, ο προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων, Ηλίας Καλαμαρίδης, σημείωσε: «Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για μία ακόμη φορά αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη με την οποία μας αντιμετωπίζει, μετά τη διοργάνωση του περσινού Παγκοσμίου πρωταθλήματος, μας ανέθεσε το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών. Η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου για μια ακόμα φορά είναι εντυπωσιακή και ήδη έχουμε κατακτήσει αρκετά μετάλλια. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος των αγώνων θα έχουμε κι άλλες σημαντικές επιτυχίες και θα επιβεβαιώσουμε πως βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο στο οποίο είμαστε σταθερά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».

Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Ε., ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Σαλταμανίκας, είπε: «Βλέπουμε μια τεράστια δυναμική από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η διοργάνωση είναι φανταστική, οι διοργανωτές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστούμε. Τα Χανιά είναι μια πόλη, η οποία έχει αγκαλιάσει το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης. Οι αθλητές μας προσπαθούν σκληρά, με μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας να οφείλεται στους σωματειακούς προπονητές που κάνουν εξαιρετική δουλειά».

{jathumbnail off}