Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Δόκτωρ Τζέκιλ (Κύπελλο) και Μίστερ Χάιντ (πρωτάθλημα)

Τα δύο πρόσωπα που έχει δείξει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στο Κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα είναι θέμα συζήτησης, ειδικότερα μετά τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ.

Είναι άλλωστε κάτι που προβληματίζει και τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος έκανε αναφορά σε αυτό το κομμάτι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να βρει ισορροπία στις εμφανίσεις της και από παιχνίδι σε παιχνίδι να δείχνει μια σταθερότητα στην απόδοσή της.

Φάνηκε και κόντρα στην ΑΕΚ ότι οι ποδοσφαιριστές βλέπουν με… άλλο μάτι τα ματς κόντρα στους "μεγάλους" και βγάζουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρωτάθλημα. Βέβαια υπάρχουν και διαφορετικές δυσκολίες στους δύο θεσμούς, αφού στο Κύπελλο θεωρητικά δεν υπάρχει το βαθμολογικό άγχος, παρά μόνο η διάθεση για ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, ενώ παράλληλα από αντιπάλους επιπέδου Super League δεν υπάρχει η ίδια… δίψα και πολλές φορές τα παιχνίδια αυτά αντιμετωπίζονται ως… αγγαρεία.

Αντίθετα στο πρωτάθλημα υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, αφού είναι σε… ασυνήθιστα μονοπάτια η ομάδα και καλείται άμεσα να γυρίσει μια και καλή τον… διακόπτη, ενώ όσο περνάνε και οι αγωνιστικές η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και τα ματς αποκτούν χαρακτήρα τελικών. Το τόνισε άλλωστε και ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Αήττητο στα Σπάτα, ότι δεν γίνεται να μιλάει κάποιος συνέχεια για νέα αρχή, αλλά πρέπει να υπάρξει η απαιτούμενη σταθερότητα και η γρήγορη συγκομιδή βαθμών για να έρθουν οι καλύτερες μέρες που όλοι προσδοκούν.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Ηδη από την Πέμπτη το "μυαλό" βρίσκεται στον κυριακάτικο αγώνα, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος βαθμολογικά.

Μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Στο ένα συμμετείχαν όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα της Τετάρτης (09/01), κάνοντας αποθεραπεία, ενώ στο δεύτερο όσοι μπήκαν αλλαγή ή δεν αγωνίστηκαν έκαναν προπόνηση η οποία είχε στόχο την ειδική αντοχή με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών, αλλά και την υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική.